Διαστάσεις | |
---|---|
Τύπος Χάντρας | |
Αριθμός Χαντρών | |
Χρώμα | |
Βάρος | 33,1 gr |
Τελείωμα |
Καθώς το κεχριμπάρι επεξεργάζεται για να πάρει την τελική του μορφή δημιουργούνται ρινίσματα κεχριμπαριού (υπολείμματα) τα οποία συγκεντρώνοται. Αυτά τα ρινίσματα μαζί με άλλα ακατέργαστα κομμάτια κεχριμπαριού πρεσάρονται μέσα σε καλούπια σε υψηλές θερμοκρασίες και δημιουργούν το πρεσαριστό κεχριμπάρι. Το πρεσαριστό κεχριμπάρι είναι πιο ανθεκτικό απο το κανονικό και οι αποχρώσεις του ποικίλουν ανάλογα με τα υλίκα που θα γίνει η μίξη.